Däckverkstad på Gotland

Hej på er alla fina och härliga läsare och välkomna tillbaka till min lilla blogg som jag vet att ni tycker om så mycket, eftersom ni alltid kommer tillbaka för att läsa, gilla och kommentera alla de inlägg som jag skriver till er. Idag tänkte jag berätta om något som min man pratade så passionerat om häromdagen, och det är en däckverkstad här på Gotland som han tycker är helt enkelt helt underbar. Jag skulle gärna vilja visa er en video på hur engagerad han var när han berättade för mig om den, men tyvärr hade jag inte min telefon i närheten så jag kunde inte filma.

Hur som helst så är detta en helt underbar däckverkstad på Gotland som heter Hägvide Ved & Däckservice, och de håller på med både däckservice och allservice på Gotland. Om du känner att du skulle vara i behov av en sådan tjänst så tycker jag att du borde kolla upp mer om det här företaget, för eter vad jag har hört så har de en mycket bra service och det är bara kompetenta och kvalificerade arbetare som jobbar där. Om ni skulle ha erfarenhet av denna däckverkstad på Gotland så får ni gärna säga något om det nere i kommentarerna, för jag hade gärna velat höra om det och se om andra också tycker att den är så bra som min man får den att verka som. Jag tror i alla fall att den är det, med tanke på att min man är mycket duktig och kompetent inom området själv, och han skulle aldrig lovorda en däckverkstad på Gotland så som han gjorde om han inte var seriös och faktiskt tyckte så.

Du gillar kanske också...