Alltid kul med nöjda kunder!

Hej och välkomna till Amfrebo Bygg och vår blogg! Vad kul att ni har hittat hit. Jag tänkte att jag skulle berätta lite om hur det är att jobba på Amfrebo Bygg samt vad vi har för visioner och värderingar i detta företag! Ska inte skriva ett allt för långt inlägg men tänkte bara dela med mig lite så ni får en liten bild och vision om hur det är att anlita oss som företag!

Igår så träffade jag en jättetrevlig och härlig familj. De ville bygga en lekstuga på deras tomt och de sa att de ville ha ett visst mått på stugan, men resten fick jag fria händer till. För att det inte skulle bli allt för fel så gjorde jag ju givetvis upp en skiss och flera ritningar som de fick som exempel, och då valde de ut ett exemplar och sa att de hade rätt så höga förhoppningar och förväntningar kring stugan när den skulle bli klar. Självklart ansåg jag detta som ett väldigt kul projekt, då vi vanligtvis utför mer simpla och grundläggande byggarbeten, men eftersom jag tyckte att detta verkade väldigt roligt så tog jag självklart emot detta uppdrag. Sagt och gjort, så var de jättenöjda! De skickade även ett foto på när barnen stod i stugan och log med världens största leenden! Det är sådant här som kan göra en lite mera upplyft och tacksam i vardagen! Jag tycker ju så himla mycket om att bygga, och jag tycker nästan ännu mer om att se mina kunder nöjda och tacksamma med det jobb som jag utfört! Med detta vill jag bara säga att jag och mina kollegor på Amfrebo Bygg önskar er en härlig dag, så hörs vi snart i ett nytt inlägg!