Bed and breakfast på Tjörn

Hej och hopp alla härliga läsare och välkomna hit till min lilla blogg. Det är så kul att det är så många som ständigt kommer tillbaka hit för att läsa om vad jag har att säga och vad jag vill berätta för er om. Det får mig verkligen att känna mig så omtyckt och stöttad. Idag skulle jag vilja berätta för er om en mysig upplevelse som jag hade nu i helgen, nämligen på ett bed and breakfast på Tjörn som heter Pilane Bed & Breakfast.

De hade ett riktigt fint litet hus som de hyrde ut till oss som ville komma och sova där en natt eller två, och deras frukost var helt underbar. Jag tror inte att jag någonsin har ätit så god frukost som jag åt nu i helgen på detta underbara bed and breakfast på Tjörn. Dessutom hade det ett riktigt bra läge, som gjorde att vi hade ett riktigt bra ställa att utgå ifrån under dagarna när vi ville ta oss runt lite på Tjörn och upptäcka. Det var inte någon av oss som tvekade på att detta var det bästa bed and breakfast på Tjörn som möjligtvis skulle kunna finnas. Vi är alla så nöjda och vill därför rekommendera det vidare till alla er så att ni också ska få uppleva det underbara som vi också upplevde. Hoppas att ni tar vårt råd och snarast möjligt tar kontakt med dem för att boka in när du önskar påbörja din vistelse för att kunna försäkra dig om att det finns ett rum tillgängligt för dig och ditt sällskap.